Два автомобила сериозно затормозиха движението по асеновградска улица.То бива, бива, ама

...
Два автомобила сериозно затормозиха движението по асеновградска улица.То бива, бива, ама
Коментари Харесай

Такава наглост не бях срещал: Коли блокираха улица в Асеновград СНИМКИ

Два автомобила сериозно затормозиха придвижването по асеновградска улица.

" То бива, бива, но чак толкоз не трябва! Такава безочливост не бях срещал ", това написа Иван Иванов в обществената мрежа Facebook. Поводът за коментара на мъжа са две коли, които са блокирали улица " Раковска ", която води към пощата.

Иван е споделил и фотография, на която вижаме, че транспортните средства са паркирани по подобен метод, че е невероятно да премине различен автомобил.

" Няма минаване! Клаксони 5-6 минути и нищо. Никой не пристигна да си подмести колата. Незнам кой е спрял първи, кой втори ", написа още Иван.

Иванов споделя, че колите е трябвало да се връщат обратно и да заобикалят по други улици, с цел да стигнат до мечтаната дестинация.

Екатерина Христозова също е снимала безумно паркираните коли.

" И аз щях да ги качвам, стана запушване и никой не се появи да си реалокира колата ", написа дамата.



Снимка: Екатерина Христозова

Айлан Читилова съобщи в мненията под поста на Иван, че шофьорът на зелената кола е паркирал пред къщата си.

" Ако желаете да се оплачете, идете до кмета или който там разрешава да се строят толкоз доста жилища, без никакви паркоместа и след това да се чудят хората къде по улиците да паркират. Затова не може да се размине по улиците, по особено пък тази улица до социала е лудница, всеки ден се карат. Не се оплаквайте по групите единствено за спорта.

P. S. А пък тъкмо за тази фотография, като виждам този с Пежото не му е мястото там. Гледа, че има кола на тротоара, която си е паркирана пред къщата на притежателя и не би трябвало да стопира насреща по този начин, че да не могат да минават други коли ", написа още Айлан.

Венета Иванова също се включи в дискисията. Тя се показва за притежател на Пежото. Жената написа, че колата й е била спряна по този метод, тъй като моторът й блокирал.

" Включвам се единствено поради хората, които са били възпрепятствани да преминат по пътя и имат цялостното право да недоволстват. Колата ми беше спряна по този метод, тъй като мотора й блокира тъкмо там. Чакаше пътна помощ. Разбира се, че зелената кола я нямаше към момента, другояче щяхме да я избутаме. Между другото аз също съм си пред къщата, само че в никакъв случай не я оставям по този метод и водачът на джипа го знае доста добре. Въпреки, че е видял по какъв начин е била паркирана колата ми, даже със закачен теглич за дърпане, съгласно мен преднамерено я е паркирал по този метод, с цел да запуши пътя и да провокира този безпорядък. Съжалявам за породеното стеснение, само че считам, че другият водач е трябвало да се съобрази, без значение дали е бил наясно със обстановката ", написа шофьорката на авариралата кола.

Кой прав, кой крив? Очакваме Вашите коментари за обстановката, провокирала безпорядък на ул. " Раковска " в Асеновград.



Снимка: Иван Иванов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР